JP_Bonart-1280x150px-Online-

Convocatòries

Convocatòria per a joves fotògrafs ITmakES Art

Convocatòria per a joves fotògrafs ITmakES Art
bonart madrid - 09/04/19
En l'àmbit de la iniciativa ITmakES, promoguda per l'Ambaixada d'Itàlia a Madrid per reforçar la col·laboració entre Itàlia i Espanya en el sector de les indústries creatives, l'Istituto Italiano di Cultura di Madrid, en col·laboració amb PhotoEspaña i amb CAMERA Centre Italià per la Fotografia, convoca el concurs "ITmakES Art".

ITmakES és un projecte impulsat per l'Ambaixada d'Itàlia a Madrid per ressaltar els valors comuns que uneixen Espanya i Itàlia, promoure la col·laboració entre els dos països i oferir oportunitats als joves. El tema triat per a l'any 2019 és "Racional / Irracional".

L'objectiu del concurs, que es desenvolupa en l'àmbit de la iniciativa Descobriments 2019 organitzada per PhotoEspaña, és el de crear un espai d'intercanvi i confrontació artística entre joves fotògrafs dels dos països per trobar les noves tendències de la fotografia contemporània italiana i espanyola i ampliar les oportunitats per als participants d'optimitzar els seus propis projectes i la mateixa xarxa professional.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Eude, generic

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal