FCC-Segell-banner4
L\'IVAM presenta l\'exposició \

Exposicions

L'IVAM presenta l'exposició "Matèria, espai i temps. Julio González i les avantguardes"

bonart valència - 09/04/19
on-Habita-el-Masclisme-EXPO-FundSERGI-banner-bonartBaner_OscarTusquets_Bonart_360x356_v2
L'IVAM presenta l'exposició Matèria, espai i temps. Julio González i les avantguardes, comissariada per Sergio Rubira, Josep Salvador i Irene Bonilla.

La mostra,  reuneix més de 200 obres de la Col·lecció de l'IVAM, situa l'obra de Julio González a la cruïlla d'una època de canvis i tensions que van tenir en l'art un espai per a la investigació i la reflexió. L'exposició es completa amb una selecció d'obres d'altres autors coetanis representats en la Col·lecció de l'IVAM, com Pablo Picasso, Manolo Hugué Joan Miró, Kurt Switters, Sophie Taeuber-Arp, Pablo Gargallo, Jean Arp, Constantin Brancusi, Luis Fernández, Joaquín Torres-García, Alexander Calder, Jean Hélion, Jacques Lipchitz o David Smith.

Aquesta exposició situa l'obra de Julio González (Barcelona, ​​1876-París, 1942) al centre del debat estètic, polític i social de la seva època i pretén generar un discurs que relacioni tots aquests aspectes a partir de les obres i la documentació que el IVAM conserva d'ell i altres artistes de les avantguardes històriques. Al seu torn té la voluntat de permetre una aproximació a la realitat artística i cultural de les metròpolis on va desenvolupar el seu treball creatiu: Barcelona i París.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021