FCC-Segell-banner4
Jesús Curiá torna a la galeria Jordi Barnadas

Exposicions

Jesús Curiá torna a la galeria Jordi Barnadas

bonart barcelona - 14/04/19
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBanerVictor04
La galeria Jordi Barnadas, carrer Consell de Cent 347 de Barcelona presenta la 3a exposició individual de Jesús Curiá a la galeria del 12 d’abril a l’11 de maig del 2019. Aquest escultor que no havent complert encara els 50 anys, i sense fer soroll, ha teixit una de les trajectòries més brillants del panorama artístic espanyol.

Amb un estil particular i basant-se en registres clàssics, les seves són escultures clarament contemporànies, que, denotant una gran sensibilitat ens transmeten força i espiritualitat a l’hora.

Figures, a vegades, de trets exòtics, que semblen jugar amb l’espai mostrant-nos rostres expressius i enèrgics o be hieràtiques i d’aparença impassible.

L’obra de Jesús Curiá, de formes aparentment simples, és de fet un estudiat anàlisi anatòmic. La seva especial manera de tractar els metalls i d’aplicar la quantitat exacta d'àcids que tenyeixen els bronzes de colors subtils, transforma les seves escultures en obres genuïnes, fresques i singulars.

Curiá cerca una constant depuració en les formes i volums, però, dotant de realisme el gest i el moviment del cos humà intensifica la vivesa dels seus personatges.

A la imatge, obra de Jesús Curiá (detall).

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner