BannerFCC_Bonart
\

Notícies

"Blanc sobre Blanc" entrevista Natàlia Chocarro, directora de projectes externs de la Fundació Vila Casas

redacció / bonart - 25/02/21
Una de les obres de Viaplana a la Fundació Vila Casas
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014La-Galeria-201602-recurs
"Blanc sobre blanc", el programa de ràdio per donar ressò a les arts visuals i plàstiques, produït per Bonart Cultural i dirigit per la periodista Rosa Gil i l’editor de Bonart Ricard Planas amb el suport de l’artista Manel Bayo i la comunicadora Maria Planagumà, ens presenta aquesta setmana l’entrevista central amb la directora de projectes externs i adjunta a la direcció d'art de la Fundació Vila Casas, Natàlia Chocarro. Posteriorment, parlem amb el mestre llicer Babeus. El programa conclou amb dues propostes d’agenda.

Natàlia Chocarro ens parla de l’ecosistema de treball de la Fundació Vila Casas, reflexiona sobre l’art, la pandèmia, els temes educatius i sobre la pròpia Fundació Vila Casas, entre altres.

També conversem amb Josep Maria Bernabeu, Babeus, referent del món tèxtil. Presenta l’exposició vigent a la sala Dolors Xabé de Sarrià de Ter, on els protagonistes són el tapís i la ceràmica.

Conclou "Blanc sobre Blanc" amb l’agenda, on proposa la conferència virtual El Guernica de Pablo Picasso: denúncia i superació del mal amb Jèssica Jaques a la Casa de Cultura de Girona i l’exemplar titulat Germinal: sobre l’obra de Fina Miralles de Lluïsa Faxedas, on apareixen autores que reflexionen sobre el treball de Fina Miralles.

El podeu escoltar cada dimarts de 3 a 4 de la tarda a GironaFM 92.7 o a través d'internet  o per podcasts.

Et poden
Interessar
...