banner-elscatala-817x88px
Charles Deering i el Palau de Maricel protagonitzen la Setmana Santa dels Museus

Notícies

Charles Deering i el Palau de Maricel protagonitzen la Setmana Santa dels Museus

bonart sitges - 16/04/19
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaBanner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
L’agenda cultural de Museus de Sitges no s’atura per Setmana Santa. Una jornada dedicada a Charles Deering, un ampli programa de visites pel Palau de Maricel i l’exposició Del Modernisme a les Avantguardes, Dibuixos de la col·lecció de la Fundació Mapfre dibuixen les propostes culturals per als propers dies.

Dissabte 13, el Consorci del Patrimoni de Sitges ha programat una jornada dedicada a l’impulsor de Maricel, l’industrial i col·leccionista Charles Deering. Amb motiu de la visita de representants de la Deering Estate de Miami a Sitges –on efectuaran una visita pels museus i el Palau– se celebrarà una jornada dedicada a la seva figura. A partir de les 18h, al Saló d’Or del Palau de Maricel, l’escriptora i ex-directora de Museus de Sitges, Vinyet Panyella, pronunciarà la conferència Charles Deering: col·leccionista i benefactor, que estarà acompanyada de la projecció de dos documentals: On this land. The Charles Deering Estate i Exposició Centenari de Maricel (1918-2018).

L’endemà, diumenge 14, s’obre el programa de visites guiades pel Palau de Maricel. Durant vuit dies, el Palau oferirà itineraris comentats: diumenge 14, dimarts 16, dimecres 17, dijous 18, divendres 19, dissabte 20 i diumenge 21. Les visites seran en anglès (a les 11h), en català (a les 12h) i en castellà (a les 13h) i ofereixen la possibilitat de recórrer el Saló d’Or, el Saló Blau, la Sala Capella, les terrasses i el claustre.

Paral·lelament, dimarts 16 hi haurà una visita guiada l’exposició Del Modernisme a les Avantguardes, Dibuixos de la col·lecció de la Fundació Mapfre, al Museu de Maricel. Les visites seran en anglès (a les 15h), en castellà (a les 16h) i en català (a les 17h). La mostra presenta 47 obres d’artistes com Marià Fortuny, Auguste Rodin, Edgar Degas, Paul Klee, Henri Matisse, Salvador Dalí o Joan Miró, entre d’altres mestres de l’art modern.

Programa:

Conferència Charles Deering: col·leccionista i benefactor, a càrrec de Vinyet Panyella. Dissabte 13 d’abril, a les 18h, al Saló d’Or del Palau de Maricel.

Visites guiades pel Palau de Maricel. Diumenge 14, dimarts 16, dimecres 17, dijous 18, divendres 19, dissabte 20 i diumenge 21 d’abril. En anglès (a les 11h), en català (a les 12h) i en castellà (a les 13h).

Visita guiada a l’exposició l’exposició Del Modernisme a les Avantguardes, Dibuixos de la col·lecció de la Fundació Mapfre. Dimarts 16 d’abril. En anglès (a les 15h), en castellà (a les 16h) i en català (a les 17h).

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68