BONART_1280x150

Convocatòries

El dia 20 d'abril, primer Concurs de Pintura Ràpida de Llanars

El dia 20 d\'abril, primer  Concurs de Pintura Ràpida de Llanars
bonart llanars - 18/04/19
El dia 20 d'abril tindrà lloc el primer concurs de Pintura ràpida de Llanars. Bases El 1r Concurs de Pintura Ràpida, patrocinat per l’Ajuntament de Llanars i , “Pintem el nostre poble” amb els seus racons, fonts, ponts i paisatge. Per això els organitzadors i esmercen esforç i molta il·lusió per instituir inicialment un concurs que es pugui repetir anualment. La inscripció és gratuïta i tots els concursant que vulguin participar-hi hauran d’atenir-se a les següents bases. Aquests han de comunicar amb antelació la seva participació al concurs mitjançant correu electrònic a cultura@llanars.cato al Tel. 972 74 03 61. Tema Lliure: Indrets i paisatges de Llanars i del seu entorn. Procediment Lliure: oli, aquarel·la, acrílic, dibuix, etc. Obres Una per concursant. Mida: lliure. Les obres seran lliurades sense signar. Premis 1r. Premi.: 700 € 2n. Premi.: 500 € 3r. Premi. Especial Aquarel·la Memorial E. González Ferrer: 300 € Premi infantil (fins a 12 anys inclòs) 1r Premi: lot de material de dibuix. 2n Premi: lot de material de dibuix. Hi haurà un obsequi per la resta de participants de la categoria infantil. Els Premis infantils estaran concedits per Fontfreda Art d'Olot. Si alguna aquarel·la, a judici del jurat, mereix el 1r. o 2n. Premi, serà aquest el que obtindrà, essent el premi especial aquarel·la pel següent en mèrits. (Premis no acumulables). El dissabte 20 d’abril a partir de les 8 i fins a 2/4 de 10 del matí a l’entrada de l’Ajuntament, seran segellats els suports i les teles, que seran en blanc o fons campit uniformement a un sol color. Els concursants ompliran un full (amb el mateix número que els suport) amb les seves dades personals. Les obres hauran de ser lliurades, sense signar, a l’Ajuntament fins a 2/4 d’1 improrrogable. En un full apart es podrà indicar el preu en el cas de destinar-les a la venda. Si el suport és de paper, es podran segellar i utilitzar-ne un màxim de tres i l’autor de l’obra escollirà una segons el seu propi criteri. Això és important per les obres realitzades amb aquarel·la, tinta i especialment en la categoria infantil. Estarà format per persones de reconeguda solvència, de Llanars i de fora. La votació serà secreta i el resultat serà inapel·lable. Lliurament de premis El mateix dissabte 20 d’abril a les 14h un cop el jurat hagi emès el veredicte a l’Ajuntement.
  • Les obres premiades restaran en propietat dels patrocinadors que han concedit els premis.
  • El sol fet de prendre part en el concurs pressuposa l’acceptació de les presents bases.
  • Qualsevol dubte que pogués sorgir, serà resolt pels organitzadors i el mateix Jurat.
  • El mal temps, si es produís, no serà motiu per la suspensió del concurs.
  • L’obra guanyadora serà la imatge de la portada i el cartell de la propera edició del concurs.
  • L’organització posarà la màxima atenció en la conservació de les obres, declinant tota responsabilitat que se’n pogués derivar durant el transcurs del concurs.
Devolució de les obres Les obres premiades quedaran en propietat dels patrocinadors i les restants es podran retirar un cop concedits els premis.
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal