Expo Josep Coll 2022 baner
L\'IVAM treu a la llum els seus tresors bibliogràfics amb motiu del Dia Internacional del Llibre

Notícies

L'IVAM treu a la llum els seus tresors bibliogràfics amb motiu del Dia Internacional del Llibre

bonart valència - 19/04/19
220317_Verdu_Bonart-180x180Eude, generic
L'IVAM Institut Valencià d'Art Modern, carrer Guillem de Castro 118 de València, treu a la llum els seus tresors bibliogràfics.

Amb motiu del Dia Internacional del Llibre, l'Institut Valencià d'Art Modern inaugura la seva botiga en línia de publicacions amb prop de 400 volums i obres que van des d'un catàleg d'Alfaro de 1991 a l'últim de l'exposició Temps convulsos que es pot visitar fins a abril de 2020

Des del 19 d'abril totes les publicacions de l'IVAM estan a l'abast d'un clic al web de la institució (botiga.ivam.es), una iniciativa que l'Institut Valencià d'Art Modern ha volgut fer coincidir amb les celebracions al voltant del Dia internacional del Llibre.

Es tracta d'una web de visita obligada per als amants de les publicacions d'art, on s'han posat a la venda més de 400 volums editats al llarg dels 30 anys de vida de l'IVAM i en ella poden trobar obres descatalogades i autèntiques joies bibliogràfiques difícils de reeditar. Entre les obres exposades es troba el catàleg d'Alfaro publicat el 1991 o l'última publicació de l'IVAM, el catàleg de l'exposició Temps convulsos que es pot visitar fins a l'abril de l'any que ve.

Hi ha publicacions per a totes les butxaques. Des ofertes per menys de 3 euros, com Ramon Dachs, Escriptura geomètrica, escriptura fractal o José Mª Báez fins a l'obra de Julio González recollida en el catàleg raonat que ascendeix a 260 euros.

Al web es pot efectuar la compra, com és habitual, amb targeta bancària i s'envia a qualsevol lloc del món amb l'objecte que aquestes edicions estiguin a l'abast de qualsevol particular o institució independentment de la seva localització.

Des de la seva creació el 1989, l'IVAM compta amb un servei de Publicacions que, cosa molt poc habitual en els museus, s'encarrega de tot el procés de producció dels materials que generen les exposicions i les activitats de la institució. Des de la creació, el disseny i la producció fins a la comercialització, control de distribució i emmagatzematge.

Coincidint amb el llançament del web de la botiga en línia, accessible en valencià, castellà i anglès, l'IVAM serà present a la Fira del Llibre de València on exposarà els seus fons.

A la Fira es podran adquirir també obres molt demandes com ara A Contratemps, mig segle d'artistes valencianes 1929-1980, publicació que recull textos de José Miguel G. Cortés, Isabel Tejeda i María Jesús Folch, entre d'altres, editat l'any passat i que reuneix obres d'artistes com Amparo Segarra, Jacinta Gil, Juana Francès, Ana Peters, Monika Buch, Isabel Oliver, Ángela García Codoñer, Cristina Grau, Victòria Civera, Soledad Sevilla o Cecilia Bartolomé.

Un altre exemple seria el catàleg de Joan Miró, ordre i desordre, un dels referents de les primeres avantguardes del segle XX.

A la imatge, catàlegs IVAM.

Et poden
Interessar
...

817x68