banner-elscatala-817x88px
El MACBA presenta \'Apunts per a un incendi dels ulls\'

Exposicions

El MACBA presenta 'Apunts per a un incendi dels ulls'

bonart barcelona - 20/10/21
2Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-catImpremta Pages - banner-180x178
Del 22 d'octubre al 27 de febrer de 2022 disset propostes artístiques inauguren Panorama al Macba, la nova sèrie de projectes transdisciplinaris que neix per explorar, col·laborar i dialogar amb artistes i agents culturals del nostre context.

Panorama posa el focus en les pràctiques artístiques i estètiques actuals de Barcelona i el seu entorn explorant l'escena artística des de perspectives transdisciplinàries i de creació de noves produccions.

Cada edició de Panorama estarà dirigida per un equip curatorial diferent, format per un membre de l'equip MACBA juntament amb un o diversos agents culturals de la ciutat. Aquesta edició, Apunts per a un incendi dels ulls, està comissariada per Hiuwai Chu (MACBA) i Latitudes (Mariana Cánepa i Max Andrews).

Apunts per a un incendi dels ulls no es regeix per un tema central. Les obres s'entrellacen convertint-se en «apunts» que assenyalen i connecten certes inquietuds al voltant de la imatge que té la ciutat de si mateixa, i dels conceptes de reparació i pertinença o de dissidència de gènere, entre d'altres.

Aquesta exposició compta amb la participació d'Ana Domínguez, El Palomar (Mariokissme i R. Marcos Mota), Laia Estruch, Arash Fayez, Antoni Hervàs, Rasmus Nilausen, nyamnyam (Ariadna Rodríguez i Iñaki Álvarez) amb Pedro Pineda, Claudia Pagès, Aleix Plademunt, Marria Pratts, Stella Rahola Matutes, Eulàlia Rovira, Ruta de autor (Aymara Arreaza R. i Lorena Bou Linhares), Adrian Schindler, Rosa Tharrats, Gabriel Ventura, i Marc Vives.

Foto Miquel Coll.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat