FCC-Segell-banner4
La Cerdanya Film Commission presenta nova pàgina web

Notícies

La Cerdanya Film Commission presenta nova pàgina web

bonart puigcerdà - 21/04/19
Baner_Viladot_Bonart_360x356Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
El renovat filmcerdanya.cat incorpora un catàleg de localitzacions de Cerdanya, informació útil per rodar al territori, una secció de preguntes freqüents i un blog de notícies.

La Cerdanya Film Commission presenta el seu renovat portal web de promoció i atenció als rodatges audiovisuals després d’un mes en manteniment. Així, filmcerdanya.cat torna a la plena activitat amb un nou format de pàgina i noves seccions, en ares de donar un millor servei tant a les productores com a la ciutadania en general. Aquest canvi respon a les necessitats observades arran de l’important augment de la demanda sobre la comarca de la Cerdanya per rodar-hi tot tipus de films i sessions de fotografies que situa la comarca en el Top 10 de destinacions de rodatge a Catalunya.

El Grup de Recerca ha creat conjuntament amb Brave DMA la nova pàgina de la Cerdanya Film Commission per promocionar l’activitat de rodatges a l’entorn de la comarca i al mateix temps apropar als ciutadans l’activitat que es porta a terme. Ofereix un buscador específic i actualitzat de localitzacions per rodar, informació necessària i enllaços d’interès per rodar, informació sobre com i a qui sol·licitar els permisos, actualitat sobre els rodatges i altre tipus d’informació d’interès de l’entitat i també una pàgina de preguntes freqüents. Està disponible de moment en català i castellà, tot i que el sistema permet actualitzar-la a altres idiomes.

El web concentrarà d’aquesta manera la seva activitat en un canal que potenciarà encara més el teixit audiovisual de la comarca aportant solucions a totes les demandes de les productores o creadors que escullen la comarca per les seves produccions. No només es configura com una eina específica dirigida a aquests col·lectius sinó que també serveix com una finestra oberta de promoció de la comarca.

Per últim, la Cerdanya Film Commission també és una eina al servei dels Ajuntaments de la comarca i es posa a disposició d’aquests per assessorar-los en la gestió de les demandes, en la cerca i indexació de localitzacions i en una actualització de les seves ordenances municipals per tal d’adaptar-les als estàndards catalans i que puguin obtenir els rèdits de l’activitat audiovisual que els pertocaria.

L’activitat de la Cerdanya Film Commission es pot mantenir gràcies a les aportacions de particulars i del Grup de Recerca de Cerdanya.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura