FCC-Segell-banner4
\

Notícies

"Blanc sobre blanc" entrevista l'historiador de la fotografia Joan Boadas

Daguerreotip, CRDI.
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021La-Galeria-201602-recurs
"Blanc sobre blanc", el programa de ràdio per donar ressò a les arts visuals i plàstiques, produït per Bonart Cultural i dirigit per la periodista Rosa Gil i l’editor de Bonart Ricard Planas amb el suport de l’artista Manel Bayo i la comunicadora Maria Planagumà, ens presenta aquesta setmana l’entrevista central amb l’historiador Joan Boadas. Posteriorment, descobrim amb Montse Badia, crítica d’art, la Beca Berta Casas. El programa conclou amb dues propostes d’agenda.

Rosa Gil entrevista a Joan Boada, historiador i director del CRDI, que explica l’exposició "La Mirada Captiva", encàrrec del Centre de Fotografia KBr Fundació MAPFRE de Barcelona. L'exposició fotogràfica parteix de dues col·lecciones, una del navarrès Ángel Fuentes de Cía i una altra del català Joan Basseda Casas.

Així mateix, coneixem la Beca Berta Casas. L’artista i investigador Daniel Gasol ha estat el premiat de la primera convocatòria, una iniciativa organitzada per la Fundació Atrium Artis i Bonart Cultural i la col·laboració de la Fundació Lluís Coromina i el GEIEG. El projecte de Gasol, titulat "Vídeo Nou", mostra continguts postfranquistes no revelats del col·lectiu Vídeo Nou, grup d’artistes catalans dels anys 70. Montse Badia, jurat de la beca i crítica d’art i directora de l’Institut Internacional i Independent de Crítica d’Art Contemporani, reflexiona sobre el premi donant veu a la càpsula.

"Blanc sobre Blanc" conclou amb l’agenda, on presenten les bases del premi Escultura de la Fundació Vila Casas i el volum "Esquarterades", que mostra i narra l’exposició de Maïs Jorba i les deu ceramistes.

El podeu escoltar en directe cada dimarts de 3 a 4 de la tarda a GironaFM 92.7 o a través d'internet en directe o per podcasts.

 

https://www.mixcloud.com/gironafm/blanc-sobre-blanc-090321/

 

 

 

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner