970x250_appec2021
Nova agenda d\'activitats a la Fundació Palau

Notícies

Nova agenda d'activitats a la Fundació Palau

bonart caldes d'estrac - 26/04/19
Nial nou-180x178Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
La Fundació Palau, carrer Riera 54 de Caldes d’Estrac, presenta nova agenda d'activitats.

El diumenge 28 d’abril de 2019, a partir de les 10:30h a l’esplanada de Can Muntanyà. 3a Fira d'Entitats. Com cada any l'Ajuntament i les entitats culturals de Caldes d’Estrac organitzem una jornada d'activitats per commemorar la Diada de Sant Jordi. Enguany la Fundació Palau ha preparat un espai per pintar Sant Jordis i dracs presents a la mostra Narcís Sayrach: Sant Jordi. Paraula i art. A les 12h presentarem el llibre Caldes d’Estrac, perla de poetes i realitzarem la ruta per diferents indrets de Caldetes de la mà de la rapsode Anna Maluquer.

El dissabte 4 maig de 10 a 14h a la Fundació Palau. Taller de barrets. Tens ganes de fer-te un tocado? O més ben dit una lligadura de cap? En aquest taller aprendrem a fer la base d’una lligadura treballant amb materials de barreteria com el crin i el sinamay.

Dissabte 4 de maig a les 12h a l’Escenari Joan Brossa, Barcelona. Palau i Fabre, que fonamentalment era poeta, va desenvolupar també altres facetes, com per exemple la d'estudiós del tema picassià i la de dramaturg. El seu teatre té la particularitat d'anar acompanyat d'una poètica, d'una reflexió que a la seva Obra Completa ell va agrupar.

Dissabte i diumenge 18 i 19 de maig a la Fundació Palau

En el marc de la celebració del Dia Internacional dels museus i de La Nit dels Museus hem organitzat un seguit d'activitats per a tots els públics:

Dissabte 18 de maig

12:00h. Recital poètic-musical en el marc de l’exposició Narcís Sayrach, Sant Jordi: paraula i art. Poetes i artistes catalans contemporanis a càrrec de Carles Duarte i Marçal Font. Direcció musical de Xavier Mestres.

17:00h. Primera passejada amb barrets per la riera de Caldes d’Estrac. Lloc de trobada: Restaurant “El nou jardí del Vellard” a Sant Vicenç de Montalt ( 700 m riera amunt de la Fundació Palau). Hi haurà servei de photocall al pati de la Fundació.
18:30h. Visita guiada a l’exposició “Chapeau! De Casas i Picasso a Balenciaga i Pertegaz”.
21:00h Lectura dramatitzada de La dona pantera, espectacle basat en el teatre de Don Joan de Josep Palau i Fabre. Adaptat per Anna Maria Ricart i dirigit per Marc Chornet. En col·laboració amb Escenari Joan Brossa.
Diumenge 19 de maig
12h. Visita guiada a l’exposició “Chapeau! De Casas i Picasso a Balenciaga i Pertegaz”.
*Totes les activitats són gratuïtes. Cal fer reserva per a participar a les visites guiades.

A la imatge, Narcís Sayrach, "Sant Jordi".

Et poden
Interessar
...