BannerFCC_Bonart
Primera edició del concurs de pintura: Llanars es va omplir d\'art

Convocatòries

Primera edició del concurs de pintura: Llanars es va omplir d'art

bonart llanars - 28/04/19
Banner-Jules-180x180px_v1-catLa-Galeria-201602-recurs
Els diferents indrets de Llanars es varen omplir, el dia 20 d'abril, d'artistes que varen participar en la primera edició del Concurs de pintura. Al voltant d'un centenar d'artistes varen ser partícipes d'aquest projecte que han endegat d'una manera entusiasta l'ajuntament de Llanars i el pintor resident a la població, Josep Maria Mejan. Bonart va ser present en aquest esdeveniment, entregant la darrera revista a tots els participants, concedint una subscripció als guanyadors, atorgant l'accésit del primer premi d'aquarel·la i anunciant el seu propòsit de, amb motiu del XXè centenari de Bonart, col·laborar en la pròxima edició del Concurs de pintura de Llanars que ja s'ha començat a preparar degut a l'èxit aconseguit. "S'han superat –ens comentava un emocionat Josep Maria Mejan– totes les previsions. Estem molt contents i volen continuar treballant per l'art, la cultura i el poble". L'alcalde de Llanars, Amadeu Rossell Martí, que va treballar de valent tot el dia perquè el concurs fos un èxit també ens va manifestar el seu propòsit de "continuar amb aquesta iniciativa".

El jurat d'aquesta primera edició del concurs estava format pel galerista Arcadi Calzada; l'escultura, Rosa Serra; el també galerista, Mingo Pairó, l'artista Evdokim Perevalski i la directora de Bonart, Anna Maria Camps. Tots els seus integrants varen resaltar la qualitat de l'obra presentada.

La cloenda de la jornada va coincidir amb l'entrega de premis que va convertir-se en una autèntica festa de l'art a Llanars.

Els guanyadors de les diferents categories van ser: Joan Carles Sllà, primer premi sènior; Lluís Puiggrós, segon; Nèstor Sanchis, tercer (especial aquarel·la); premi accèssit (aquarel·la), Antonio Darias. Categoria infantil (fins a 12 anys): Primer, Martina Salleras i segon, Álex Matas.

A dalt, l'obra guanyadora, i a sota, imatges de la jornada a Llanars (Reportatge gràfic de Bonart)

Et poden
Interessar
...