818x68-Bonart-IA

Notícies

Itinerari per la ciutat a través de les obres públiques de Frederic Marès

bonart barcelona - 29/04/19
El Museu Frederic Marès presenta un itinerari per la ciutat de Barcelona a través de les obres públiques de l’escultor el dies 11 de maig i 23 de novembre a les 11.00h. Preu per persona 10€. Cal reserva prèvia.

A través d’aquesta visita veurem in situ algunes de les moltes escultures públiques de Frederic Marès –algunes de ben desconegudes per part dels vianants– i trepitjarem alguns dels racons de la ciutat relacionats, d’una manera o altra, amb l’artista. D’aquesta manera, coneixerem de ben a prop alguns dels moments més destacats de la seva vida i de la seva trajectòria professional, com a escultor però també com a col·leccionista i com a actiu membre de la vida cultural barcelonina i catalana.

Mitjançant un recorregut que s’inicia al Museu i continua pels carrers i places de la ciutat, ens endinsarem en l’obra i vida de Frederic Marès, cosa que ens permetrà prendre consciència de la seva presència a la ciutat i conèixer una mica millor el context polític i social en el qual va desenvolupar la seva producció artística. Finalment, es reflexionarà al voltant del seu llegat i de com aquest ha perdurat a la ciutat.

A  la imatge, Museu Frederic Marès.
4_11_BonartCultural_180x180px_OK_29novMG_Bonart-180x180px

Et poden
Interessar
...