FCC-Segell-banner4
Lorenzo Viscidi Bluer al Museu Lluís Sidera

Exposicions

Lorenzo Viscidi Bluer al Museu Lluís Sidera

bonart amer - 05/05/19
Baner_Subirachs_Bonart_360x356Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
El dia 4 de maig es va inaugurar una exposició de Lorenzo Viscidi Bluer al Museu Lluís Sidera d'Amer que es podrà visitar fins al 2 de juny.

Bluer és un mestre de la utopia, sent un artista que sembla actuar a través de la màgia d'una iniciació especial .. el seu treball és el resultat de la seva força meditativa, d'un procés intuïtiu i d'un coneixement innat de la matèria ...
Lorenzo Viscidi és un pintor i escultor de Venècia que també crea obres lluminoses amb l'ús de led o neó. Amb més de 200 exposicions realitzades a Itàlia i a altres països com Austràlia, Àustria, Brasil, Finlàndia, França, Alemanya, Gran Bretanya, Polònia, Eslovènia, Turquia, Hongria, Estats Units i Veneçuela es presenta per primera vegada a Catalunya amb aquesta exposició a Amer.
Ha participat en esdeveniments com la 52a Biennale d'Art de Venècia, la 12a Biennale di Venezia Architecture i va ser convidat a la 54a Biennale d'Art de Venècia.
Organitza Idea Associació Cultural, Ajuntament d'Amer, Diputació de Girona i Departament Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]