banner-elscatala-817x88px
f/DKV presenta una mostra fotogràfica de Tino Soriano sobre la sanitat

Exposicions

f/DKV presenta una mostra fotogràfica de Tino Soriano sobre la sanitat

Soriano, T. Foto de la mostra de f/DKV.
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaNial nou-180x178
f/DKV Centro de Fotografia con Causa, inaugura, de manera virtual,  l'exposició fìsica "Tino Soriano / Curarte: 40 años fotografiando la sanidad española". A la sessió hi serà present Tino Soriano, fotògraf; Josep Santacreu, conseller delegat de DKV; i Elvira Ferrer, directora metge de Cuídate con DKV.

L'exhibició, promugada pel crític d'art Ricard Planas i que compta amb la col·laboració de la Fundació Luís Coromina i bonart cultural, neix del llibre Curarte, un  projecte editorial d'Anaya. El llibre mostra algunes de les imatges que el fotògraf resident a Banyoles i un històric de National Geographic ha captat del sector de la medicina durant les últimes quatre dècades. "Una experiència meravellosa que m'ha permès documentar de primera mà l'art de curar i tot l'esforç dels professionals de la sanitat", segons apunta Soriano.

Per seguir la inauguració de "Curarte, 40 años fotografiando la sanidad española" virtualment avui a les 11:30 hores podeu fer en el següent enllaç aquí. A més, es podrà visitar fins al 23 de maig a la Torre DKV, Avda. María Zambrano 31, Zaragoza.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells