BannerFCC_Bonart

Exposicions

El MAC presenta noves activitats

El MAC presenta noves activitats
Impremta Pages - banner-180x178GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180
bonart - mataró - 08/05/19
MAC (Mataró Art Contemporani) presenta noves activitats per als dies 10 i 12 de maig activitats.

10 de maig a les 19.30 h, a Buc de Llibres, carrer Muralla del Tigre 31. Presentació de la publicació de Núria Manso Paraules impossibles a 37 veus, en una conversa de l’autora amb Martí Peran, professor de la UB i curador independent; Manel Guerrero, escriptor i Marcela Jardón, artista.

12 de maig a les 12.00h. Visita comentada a l’exposició Ah, l’art? Ah, l’art! a càrrec dels nois i noies de 1r de l’Institut Les Cinc Sènies. L’exposició és a cura de Clàudia Rius i el servei educatiu ha anat a càrrec de Cori Mercadé. Els artistes participants són: Christine Borland, Blanca Casas Brullet, Daniel Canogar, José Cobo, Jean Denant, Leandro Erlich, Andrés Galeano i Beatriz Mínguez.

Els mediadors que han treballat El relat de… Ah, l’art? Ah, l’art! són els nois i noies de 1r de l’Institut Les cinc sènies, acompanyats dels seus tutors i tutores.

Hem volgut que la visita guiada d’aquests nois i noies fos possible sempre durant la visita a l’exposició. Per tant, si visiteu Can Palauet fora d’aquests dies, seguiu les instruccions següents:

1. Descarregueu-vos gratuïtament l’App M|A|C Ajuntament de Mataró (disponible per a Android i Ios). 2. Premeu el botó “Escàner” del menú. 3. Feu una fotografia a la icona de vinil que trobareu a les pàgines indicades. 4. Envieu la imatge. De seguida podreu veure un vídeo relacionat amb la peça que heu triat.

A la imatge, Can Palauet.

Et poden
Interessar
...