BannerFCC_Bonart

Notícies

Mor en accident de trànsit, Oscar Mirón, fotògraf del Diari Segre

Mor en accident de trànsit, Oscar Mirón, fotògraf del Diari Segre
La-Galeria-201602-recursEude, generic
bonart - lleida - 12/05/19
Vàrem ser a Lleida la setmana passada. A la Llibreria Caselles presentavem els guanyadors dels premis bonartde la demarcació de Lleida. Una esplèndida acollida a Terres del Segre. I, entre els invitats a la ronda de premsa, l'OscarMirón, fotògraf del Segre, treballador incansable de l'equip d'en Joan Cal. A la informació del Segre de l'endemà, hi havia la fotografia de l'Oscar recollint el moment de la presentació. Acabem de rebre la notícia que ha mort en accident de trànsit. Als 43 anys, al terme de Binéfar, a prop d'Almacelles, on residia amb la família, ens ha deixat per sempre.

L'Òscar va començar a la redacció del Segre amb poc més de vint anys. Ha captat amb les seves càmeres la història recent de Lleida. Ha col·laborat en llibres com El somni d'Adabel, coordinat per Xavier Goñii TxemaMartínez, el 2006. Havia participat en diferents edicions de la Mostra de Fotoperiodisme de Lleida.

La passió de la seva vida era lluitat pels seus, l'Anna, en Nil i la Clàudia que ara recordaram aquest Òscar a qui tots trobarem a faltar com a bon fotògraf, com excel·.lent persona i com a gran professional. Fins a sempre!!!!!

Et poden
Interessar
...