banner-elscatala-817x88px
L\'Espai Guinovart celebrar el dia Internacional dels Museus

Notícies

L'Espai Guinovart celebrar el dia Internacional dels Museus

bonart agramunt - 14/05/19
BanerVictor04Baner_Esteva_Bonart_360x356
Per celebrar el dia Internacional dels Museus, el dia 18 de maig, d’11h a 13h, tindrà lloc a l’Espai Guinovart l’activitat  familiar 5214 Mirades, una activitat a càrrec dels Serveis Educatius de la Fundació.

El taller està vinculat al projecte expositiu artístic de Pilar Rosado i al seu concepte de fotografia digital “posseïdora d’una extraordinària plasticitat, no només captura un instant del temps, també revela a la seva matriu numèrica la informació relativa a les formes que queden registrades. Aquesta fotografia esdevé una matèria que es pot modelar i a més a més és constitueix en font de coneixement sobre la nostra realitat.

L’ activitat començarà amb la presentació de l’ artista Pilar Rosado i la visita a l’ exposició “ la forma de la llibertat”. Tot seguit durem a terme l’activitat. Amb les imatges cedides per la població agramuntina i, impreses de mida 5*5cm,  crearem dues obres de gran format. les famílies empegar les imatges relacionant-les entre si d’acord els seus propis criteris d’ordre.

Una vegada finalitzi l’ activitat les obres s’ exposaran a la fundació.

A la imatge, activitat familiar 5214 Mirades.

Et poden
Interessar
...

817x68