FCC-Segell-banner4
Quatre dones gravadores, a galeria Artèria

Exposicions

Quatre dones gravadores, a galeria Artèria

bonart igualada - 27/05/19
Gif_Viladot_180x180_2thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
La galeria Artèria, carrer de l'Argent 33 d'Igualada, presenta de l'1 fins al 13 de juliol l'exposició col·lectiva Empremtes de Dones, que reuneix les obres de les artistes Neus Colet, Alicia Gallego, Pilar Masip i Rosa Permanyer.

Aquesta mostra ha estat comissariada pel crític d'art Ramon Casalé i forma part del conjunt d'exhibicions que aquest col·lectiu de dones gravadores realitzarà en diferents espais d'art de Catalunya, gràcies a la tasca de Casalé, i per commemorar els deu anys que s'han complert al maig de la primera exposició conjunta d’aquestes dones gravadores.

Ramon Casalé ja va organitzar dues exhibicions del grup, durant aquest any 2019. La primera exhibició es va realitzar al febrer de 2019 a l'Auditori de Montcada i Reixac, la segona a l'abril a la Sala d'Exposicions de l'Antic Hospital de pelegrins a Corbera de Llobregat.

Per a la mostra que s'inaugurarà a Igualada s'han seleccionat peces diferents de les que es van exposar a Montcada i Corbera, en les quals l'exposició va ser itinerant.

A la imatge, obres de Neus Colet.

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner