BONART_1280x150

Notícies

X Edició Pa-ta-ta Festival Internacional de Fotografia Emergent

X Edició Pa-ta-ta Festival Internacional de Fotografia Emergent
bonart granada - 30/05/19

Pa-ta-ta Festival celebra el seu 10è Aniversari estenent la seva programació des del 14 al 29 de juny. Durant la primera setmana totes les activitats versaran al voltant de l'educació sent el barri de la Magdalena el seu lloc de trobada. Exposicions, visites guiades, projeccions i una Revetlla Popular s'aglutinen per donar lloc a les Jornades de Fotografia i Educació. Uns dies on els protagonistes seran les veïnes i veïns del barri de la Magdalena així com l'alumnat d'escoles locals i nacionals.

Durant la primera setmana totes les activitats versaran al voltant de l'educació sent el barri de la Magdalena el seu lloc de trobada. Exposicions, visites guiades, projeccions i una Revetlla Popular s'aglutinen per donar lloc a les Jornades de Fotografia i Educació. Uns dies on els protagonistes seran les veïnes i veïns del barri de la Magdalena així com l'alumnat d'escoles locals i nacionals.

Aquest 2019, Granada celebra el 25 aniversari de la declaració del barri de l'Albaicín com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i, per commemorar-ho, s'està duent a terme el Projecte Albaicín 25, organitzat per l'Ajuntament de Granada des de la Regidoria de Turisme. L'ampliadora | Escola Social de Fotografia i Pa-ta-ta Festival seran partícips d'aquest projecte coordinant la programació veïnal que durant tot l'any posarà en relleu el seu Patrimoni Immaterial i Particular a través de la participació de les seves veïnes i veïns.

banner-oro-180x180-genethumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal