FCC-Segell-banner4
June Crespo, guanyadora del VII Premi d\'Internacional d\'Art Fundació Maria José Jove

Notícies

June Crespo, guanyadora del VII Premi d'Internacional d'Art Fundació Maria José Jove

bonart la corunya - 05/06/19
Nial nou-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
June Crespo (Pamplona, ​​1982) ha resultat guanyadora del VII Premi d'Internacional d'Art Fundació Maria José Jove, d'entre un total de 875 obres provinents de tot el món, el que ha suposat un rotund èxit de convocatòria. Amb la seva obra Helmets, 2019 l'artista s'ha fet amb el màxim guardó del certamen convocat per la Fundació María José guanyant els 12.000 euros del primer premi i una publicació monogràfica sobre el seu treball.

A més, amb l'objectiu de fomentar i difondre les arts plàstiques, han estat adquirides altres tres obres que, igual que la guanyadora, passaran a formar part de la Col·lecció d'Art Fundació María José Jove. Els premis adquisició han estat per a les artistes: Natalia Escudero (Saragossa, 1991), Elisa González García (Vigo, 1991) i Julia Huete (Orense, 1990).

A més, Marineda Business Center (planta superior de l'edifici d'oficines de Marineda City), concretament en un espai industrial de 1.700 m2, acull una exposició amb les quinze obra finalistes d'aquest any, així com obres finalistes d'edicions anteriors. A la inauguració assistiran Anxo Lorenzo, director xeral de Polítiques Culturals de la Xunta de Galícia; la presidenta de la Fundació María José Jove, Felipa Jove; així com el jurat, la guanyadora, artistes finalistes i altres artistes ja presents en la col·lecció, resultat de les adquisicions d'edicions anteriors.

La mostra podrà visitar-se fins al 29 de juny.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig