FCC-Segell-banner4
Vuitena edició del White Summer

Notícies

Vuitena edició del White Summer

Impremta Pages - banner-180x178180x180
El festival White Summer, que celebrarà aquest estiu la seva vuitena edició a Pals (Girona) havent-se convertit en un agent disruptiu de referència al sector de l’entreteniment a Espanya, presenta La Casa Azul com el plat fort per a la seva jornada inaugural, que tindrà lloc el dissabte 3 d’agost, i Zahara, que posarà el punt i final al festival el diumenge 25 d’agost. Aquesta temporada es proposen oferir una experiència completa a tots els seus visitants —l’any passat va reunir més de 140.000 persones— i promet 23 jornades ininterrompudes de música, art i cultura a través d’un programa carregat de novetats i presentacions sorprenents.

Tatiana Blanqué, comissària d'art contemporani del White Summer 2019, presenta el seu projecte Consciències Naturals en el marc d'aquesta vuitena edicó del White Summer. La idea de Blanqué és acostar les Arts Visuals al públic general mitjançant la natura i el seu llenguatge plàstic per tal de promoure una presa de consciència. L’objectiu és ésser conscient de què està passant, de les opcions que tenim a l'abast en cada moment i dels límits i de les dificultats que ens marquem i que ens trobem.

Tenint en compte, la repercussió positiva del projecte Consciències Naturals, durant les dues darreres edicions del Festival White Summer de Pals, l'organització segueix amb el mateix fil conductor, és a dir, fent partícip l’espectador mitjançat l’observació, l’experiència, les olors, els sons i les percepcions. Aquest any el projecte Consciència Naturalsfocalitza tota l’energia en una única instal·lació, dedicada exclusivament a la poca cura que l'ésser humà té respecte els seus mars i oceans.

 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig