0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

"Soft Hard" d'Irene Cases a la botiga Ferro Calent

\
bonart girona - 12/04/22

La botiga Ferro Calent de Girona Inaugura el proper 22 d’abril una nova exposició temporal titulada Soft Hard de l’escultora Irene Cases. En aquesta mostra, Cases confronta dos tipus de materials que són l’alumini i el tèxtil, que conflueixen de forma orgànica.

Segons Cases “aquesta exposició ens parla de la corporalitat a partir de la matèria, en el context actual del capitalisme global i la societat tecnològica”.

Irene Cases va néixer el 1989 a Barcelona. Es va graduar en Disseny gràfic i il·lustració per l'Escola d'Art i Superior de Disseny Llotja i posteriorment a Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Actualment viu i treballa a la seva ciutat natal.

Rica en vocabulari matèric, la seva obra escultòrica porta al límit les prestacions físiques dels elements amb els quals treballa. L'alumini i el tèxtil, antònims per naturalesa, s'uneixen en un joc constant de contradiccions visuals que ens fan reflexionar en clau dualista: fràgil/fort, tous/dur, intern/extern. L'artista fa que les propietats físiques dels materials que empra convisquin sota una nova morfologia plàstica. En el seu procés de creació utilitza una visió orgànica de les formes, donant lloc no solament a peces úniques sinó també a espais emmotllables en constant construcció.

Tactilitat irresistible i plasticitat introspectiva són algunes de les conseqüències estètiques de la seva obra. Irene Cases ens parla de la corporalitat a través de la matèria, en el context actual del capitalisme global i la societat tecnològica. Una profunda incursió en l' essència de l' ésser humà, a l' abast de tots els cossos.

L’exposició es podrà visitar fins al 26 de maig en horari de botiga.

Baner-generic-180x180_thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88