Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

´Indisciplinats´a la Sala 15 d'Olot

bonart - 04/09/09

atte611aIndisciplinats és una exposició col·lectiva, que podrà visitar-se del fins el 30 de setembre a la Sala 15 d'Olot, que parteix de dos objectius fonamentals: sondejar l'àmbit de la creació artística emergent en la regió gironina i fer-ho des d'un punt de vista ampli i expandit sense limitar-se a les pràctiques i disciplines més tradicionals.

In disciplinats és, també, una mostra heterogènia, diversa, sense un fil temàtic com a eix vertebrador. És, en si mateixa, una exposició indisciplinada. Cada una de les set propostes artístiques que inclou és la representació volguda d'un món propi. Una visió particular i lliure de set creadors amb un llenguatge personal, contemporani i transfronterer .

Les obres d'aquesta exposició, però, tenen en relació que totes elles busquen, d'una manera o altre, diluir les fronteres establertes de les disciplines artístiques tradicionals. Aquesta tendència, més que encarnar la recerca d'un treball original, diferent i trencador, s'ha d'entendre com l'experimentació formal de diferents terrenys creatius i la fusió entre múltiples espais artístics. Exemples d'aquesta hibridació poden ser algunes de les obres que combinen sense complexos l'arquitectura amb la fotografia i el cinema, com els treballs Empremtes de Pere Vilà o Espais genèrics de Roger Serrat-Calvó; el cartell publicitari amb l'obra gràfica seriada i la il·lustració ( No fer res de Pau Lamuà ), la pintura amb el graffiti ( No indisciplinats, no future de Cisco) o la fotografia amb la vídeo-instal·lació ( El gruix de la serra d'Esteve Subirah).

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px