FCC-Segell-banner4

Exposicions

Álex Francès a la Fundació Chirivella Soriano

bonart - 25/09/09
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)Impremta Pages - banner-180x178

Alex frances1El proper divendres 2 d'octubre la Fundació Chirivella Soriano inaugura No dos, sinó dos, una exposició retrospectiva que pretén revisar l'obra d'Álex Francès (València, 1962) des dels seus inicis, a principis dels noranta, fins a l'actualitat. Aquesta exposició, comissariada per José Luis Giner, sorgeix de la intenció tant de realitzar una revisió que ens permeti dilucidar nous punts de vista sobre el treball d'Álex Francès com, sobretot, de plantejar noves línies de connexió entre les diferents obres realitzades per Álex Francès al llarg d'aquestes dues dècades llargues de treball. 


Així doncs, i a través d'una selecció de peces, es mostrarà l'obra produïda des de principis de la dècada dels noranta fins a l'actualitat, i per altra banda, es presentaran 16 noves obres que ha estat preparant expressament per a aquesta exposició i que ocuparan la planta baixa de la Fundació Chirivella Soriano. 


Alex frances2

Alex Francès ha desenvolupat un treball caracteritzat per la utilització del cos. Segons el comissari, José Luis Giner, "aquest apareix com a nexe d'unió entre els diferents discursos teòrics que vénen a plantejar les problemàtiques sobre la identitat. No obstant això, el cos en el treball de Francès no és per si mateix la intenció última de l'obra, a través de la seva manipulació o transgressió mitjançant una sèrie d'elements de caràcter simbòlic, com la corda, el fang, la natura, etc. , sinó que el presenta com un lloc on convergeix la seva corpus teòric sobre la representació de la imatge ". En aquest sentit, la preocupació per investigar la imatge projectada del cos és l'essència de tot el seu treball. 


Amb aquesta exposició, la Fundació Chirivella Soriano pretén apropar al públic un dels artistes més destacats en el panorama nacional en relació a aquests temes. A més, és una gran oportunitat per poder veure gran part de la seva producció, ja que es tracta d'una revisió s'han seleccionat obres des dels seus inicis en els anys noranta fins a l'actualitat.


Segons José Luis Giner, "el més important d'aquesta exposició és que es tracta de la primera revisió de l'artista Alex Francès. Es tractarà de mostrar nous punts de vista sobre el seu treball i, sobretot, de plantejar noves línies de connexió entre les diferents obres realitzades al llarg d'aquestes dècades ".

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021