Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

20 anys de Galeria d´Art Manel Mayoral

bonart - 25/09/09

expo20anys20 anys de Galeria d’Art és la gran exposició que commemora les dues dècades d’activitat de la Galeria d’Art Manel Mayoral i es podrà visitar a la Galeria Mayoral fins el 10 de novembre. A la mostra s’hi exposen 20 obres representatives de 20 artistes de reconeixement internacional.

El propòsit de l’exposició és realitzar una mirada com a forma de coneixement, entenent que la finalitat d’una col·lecció és la d’explicar el món a través de la visió que els artistes n’ofereixen, però organitzada i estructurada envers l’ull i el criteri personal. A 20 anys de Galeria d’Art hi destaquen una obra mixta sobre paper i tela de Barceló realitzada l’any 1982, un acrílic sobre tela d’Uslé i una peça mixta sobre tela de Tàpies de l’any 1984. Els preus parteixen dels 12.000 €.

BARCELÓEntre els artistes representats trobem a Arroyo, Hernández Pijuan, Barceló, Höfer, Clavé, Millares, Chillida, Miró, Dalí, Picasso, Equipo Crónica, Plensa, Feito, Saura, Genovés, Tàpies…etc.

La Galeria, que ha estat sotmesa a una reforma important que la fa més moderna i lluminosa, recopila per primera vegada en un gran llibre les aportacions de diferents crítics, periodistes i escriptors que han col·laborat estretament amb els catàlegs de les exposicions que s’han realitzat al llarg d’aquests anys.

La Festa dels 20 anys

Al llarg del matí del dissabte 17 d’octubre se celebrarà La Festa dels 20 anys, per a commemorar les dues dècades d’activitat, en la qual hi destacaran visites comentades i activitats singulars vinculades a l’art i a la cultura.

Impremta Pages - banner-180x178Eude, generic

Et poden
Interessar
...

0224-banner-bonart-MetgeRural-1280x107px