FCC-Segell-banner4

Exposicions

Vives Fierro recrea Nova York

bonart - 15/10/09
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Impremta Pages - banner-180x178
Vives FierroAntoni Vives Fierro presenta a la galeria el Quatre, New York, una exposició que del 16 d'octubre a l'11 de novembre, ens apropa la visió de l'artista d'aquesta ciutat. Aquest cop en Vives Fierro ens porta un tema ja treballat per ell en altres ocasions. New York. Una ciutat que coneix bé des de fa anys i que tenia una mica oblidada. Alguns dels seus èxits com a pintor als va obtenir en aquest lloc tan emblemàtic, centre actual del Art al mon.

Amb una visió molt particular, gens turística, incisiva com solament aquest artista sap; ens mostra la ciutat i els seus racons sense cap opció a la vulgaritat; al New York mil cops retratat. Amb un collage incisiu, ple de suggerències que ens invita a esbrinar.

A la inauguració, el dia 16 d'octubre a les 20.00 h., assistiran Antoni Vives Fierro i Violant Porcel que ens llegirà un text del seu pare, Baltasar Porcel.

Amb aquest acte emotiu “Recordant a l’amic Baltasar Porcel”Antoni Vives Fierro vol recordar la memòria de qui va ser per damunt de tot un gran amic.

Et poden
Interessar
...

817x68