1280x150CAT

Notícies

Siart supera els 15.000 visitants

bonart - 16/02/10

El Saló Internacional d’Art i Tendències, Barcelona Siart, va tancar les seves portes aquest passat diumenge dia 14 amb més de 15.000 visitants. L’event que es va dur a terme al Palau de Congresos de Catalunya, va incloure creacions de figures claus de les tendències més actuals i alguns dels artistas vius més cotitzats del món com Damien Hisrt, Zhang Huan, Barceló, Plensa, Botero, Manolo Valdés, Palazuelo, Tàpies, Noe Serrano, Macaya,  els reis del disseny industrial sostenible: els germans brasilenys Fernando i Humberto Campana o el mexicà Javier Marín.


Uns creadors, que han compartit espai han estat Picasso, Dalí, Miró, Sorolla, Nonell, Casas, Blanchard, Domínguez, Ràfols Casamada, Chillida, etc…


El director de Barcelona Siart, Alex Flaqué ha valorat molt satisfactoriament “el bon nivell d’operacions registrat al saló”. Segons Flaqué “aquesta cita es proposa enriquir la visió de conjunt de l’art contemporani, modern i històric i donar resposta a un ventall molt ampli de públic”. “Com que hi ha estils de vida diferents –raona Flaqué- donem el màxim de desposta a aquesta diversitat”.

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...