Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Guanyadors XII edició del Premi Honda

bonart - 10/06/10
Premi Honda 2010Organitzada per Greens Power Products i l'Ajuntament de la Garriga, el dia 6 de juny, a la sala d'art de la Biblioteca Pública de la població, s'ha fet lliurament dels premis del concurs de pintura Honda. El director general de la Fundació Príncep de Girona, el Sr. Arcadi Calzada, va presentar l'acte, donant a conèixer els guanyadors i agraint l'assistència del jurat, i d'una manera especial als nous membres del mateix, els senyors Joaquim Chancho i Arranz Bravo, al costat del crític Miguel Fernández Cid, així com a les personalitats del món de l'art i la cultura que ens acompanyaven.

El Primer Premi, de 10.000 €, ha recaigut en l'obra Filaments, de l'artista de Badajoz Ruth Morán. L'accèssit atorgat per Honda, de 3.000 €, ha estat per a l'obra Codi 1, de la pintora Pepa Satué i l'Ajuntament de la Garriga va atorgar un altre accèssit, també de 3.000 €, al català Miquel Gelabert per la seva obra Land-Escape.

L'exposició amb les 3 obres guanyadores i les 23 seleccionades, que es podrà visitar fins al 4 de juliol a dos espais diferents: la sala d'art de la Biblioteca de la Garriga (C / Centre, 49) i la Sala Municipal d'Exposicions (Pl Can Dachs).

SS_Bonart-180x180-Onlinethumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal