banner-elscatala-817x88px

Notícies

BONART SETEMBRE: Euroregió

bonart - 25/08/10
BONART-180x180-Cervellsthumbnail_arranzbravo. general 04-2014
La revista bonart de setembre dedica el tema central de les seves pàgines a les aliançes transfrontereres creades a partir de l'Euroregió Pirineus-Mediterrània. A través dels textos de Conxita Oliver i Xavier Calahorro es planteja l'estat actual i les possibilitats d'expansió i col·laboració entre aquest espai transfronterer que suposa l'Euroregió Pirineus-Mediterràni. L’euroregió és un dels principals pols d’innovació i creixement sostenible dels cincs territoris que la integren en el qual es pot desenvolupar un futur comú per a la creació progressiva d’un espai social, cultural, educatiu i mediàtic compartit, a partir d’iniciatives euroregionals.

Entre els reportatges d'aquest mes cal destacar Cercadors de tresors, per Rosa Lleó i Zaida Trallero, guanyadores amb el projecte Everything is out there, del programa Inéditos 2010; la reflexió sobre Antoni Tàpies del crític Josep Vallès Rovira i Prop del no-res i en qualsevol lloc, escrit sobre les recents jornades de la Quam, per Beatriz G. Moreno.

Pipilotti Rist, The London Punk Tapes, Eugeni Forcano, Signes i escriptures a la Fundació Suñol, Daniel Canogar al Casal Solleric, Jean-Pierre Picemin al Museu Ceret, Sylvie Bussières, la Nit de l'Art a Palma, el Festival de Cultura Contemporània Ingràvid, el festival de performance  Muga Caula...i molt més és el que podreu trobar en aquest número de la revista bonart

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura