banner-elscatala-817x88px

Notícies

Ruta Almodivisions, Josep M. Garrut, Festival VAD 2010

bonart - 08/10/10
banner-elscatala-180x180pxBaner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
Presentació a Figueres de la Ruta Almodovisions. Carles Castellnou i Anna Serrat han presentat a Figueres la seva esencia de la Ruta Aldovisions, un conjunt d'objectes que donen l'inspiració de Pedro Almodovar i que aests artistes han sabut representar en les seves noves creacions. Aixó donarà pas a l'exposició que començarà a Figueres el mes de novembre i que desprès anirà a Mollet de Peralada, Boadella de l'Empordà, Campany i finalitzarà a Breda. En Castellnou presenta 17 obres de creació única i tres escultures i l'Anna una col·lecció d'imatges reals de la població on es fa la'exposició.

Josep M. Garrut. El 20 d'octubre a les 19.15 h. es celebrarà a la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, Casa Llotja de Mar de Barcelona la sessió pública d'homenatge al que fou acadèmic de número Josep M. Garrut. Lloaran la seva figura Pilar Vélez i Josep Bracons. 

Premis del VAD 2010. Javier Idami, Delilorithmicos (Joan Guasch), Vicent Gisbert, Avelino Sala i Gerard Freixa sçon els guanyadors del premi Metrópolis de la vuitena edició del festival VAD. El guardó de la Fundació Fita es va atorgar  a Quelic Berga. El VAD es celebra fins al 16 d'octubre a la Casa de Cultura de Girona.

Et poden
Interessar
...

728x90