Expo Josep Coll 2022 baner

Exposicions

Museu Nacional de Ceràmica: exposició de Maria Bofill

bonart - 19/10/10
banner-elscatala-180x180pxBanner-Resonancias-180x180px_v1-cat

El Museu Nacional de Ceràmica de València presenta una exposició de Maria Bofill que es podrà veure del 29 d'octubre del 2010 fins al 23 de gener del 2011.
La mostra reflecteix la trajectòria artística d'aquesta ceramista catalana de fama internacional, creadora de grans projectes amb obres depetit format.
Atrapada per la levitat de la porcellana, el material ceràmic més subtili elegant, Maria Bofill treballa incansablement en la investigacióde les formes que han anat evolucionant vertiginosament, des de latipologia més clàssica, la copa, fins a la més complexa, la del'arquitectura. Les seves obres es presenten com una reflexió sobrediferents objectes i també sobre el paisatge urbà o imaginaricontemplat|previst des d'una perspectiva mediterrània. En totes lescomposicions espacials -a les que ha anat desposseint de cromatisme- potapreciar-se el seu interès per altres aspectes de l'art com sónl'escultura i, sobretot, l'arquitectura, davant de la qual es presentacom a sacerdotessa invocadora del passat i creadora de laberints iespais intimistes o malenconiosos.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat