970x250_appec2021
Un artista egipci crearà una acadèmia per a estudis de la Mediterrània

Notícies

Un artista egipci crearà una acadèmia per a estudis de la Mediterrània

bonart barcelona - 16/06/19
Peral_Banner-Bonart_180x180180x180-1
L'actor i productor egipci, Mohammad Ali, inaugurarà a Barcelona una acadèmia per als estudis dels països de la Mediterrània. L'edifici tindrà el disseny d'una piràmide i els seus mètodes d'incloure l'ensenyament de la civilització egípcia. Així mateix, un dels seus principals objectius serà la consolidació de la cooperació artística i científica entre Barcelona i Alexandria.

En aquest context, el president de la Reial Acadèmia de les Arts de Barcelona i president honorari de l'Organització Europea per a la Pau, Felix Benz, ha assenyalat que l'organització europea ha rendit homenatge al cineasta egipci a Luxemburg, pel seu paper en la creació d'aquest projecte cultural-faraònic a Barcelona. L'organització Europa per la Pau té com a objectius la contribució a construir un món més pacífic, tolerant i comprensiu, a través del diàleg i la pluralitat. La cerimònia va tenir lloc el 14 de juny a Luxemburg, durant el Fòrum que celebra l'organització per homenatjar els que treballen per la pau, atorgant-li la distinció "Premi Internacional de Luxemburg". Una cerimònia similar tindrà lloc a Barcelona, ​​en la qual s'atorgarà a Ali el Premi de Barcelona d'Arts i Ciències, el 20 de juny.

Igualment, el dimarts 18 de juny a les 17.30 hores se celebrarà una vetllada faraònica oberta el públic i la premsa al Reial Cercle Artístic de Barcelona en què participaran destacats experts com el professor Mohamed Afifi, el professor l'Hussein Abdel Basiri el destacat egiptòleg i expert de turisme, HamdiZaki, exconseller de turisme d'Egipte a Espanya i els EUA. Hamdiva ser nomenat un dels egipcis més destacats del segle XX juntament amb figures ben conegudes com el premi Nobel Naguib Mahfuzo l'actor Omar Sharif.

Et poden
Interessar
...