BannerFCC_Bonart

Exposicions

Gal Art de Mataró / Domenech i Pozo / Luis Romero

bonart - 20/11/10
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
Col·lectiva a Gal Art de Mataró. Gal Art de Mataró prepara del 9 de desembre al 8 de gener del 2011 la primera col·lectiva amb el títol de 60 artistes... 60 obres. Es tracta d'una iniciativa que requereix de la col·laboració dels artistes. Gal Art posa a disposició dels creadors la sala i ells han d'aportar obres de format 30x30 (pintura, escultura, ceràmica). El preu de venda màxim serà de 200 euros la peça. La galeria aporta 40 euros, a la vegada que es farà càrrec de la difusió.

Kel Domenech i Josep Pozo. La proposta de pintura-escultura presentada per Kel Domènech i Josep Pozo a la fira del dibuix i puntura de Girona el passat 1 de novembre va rebre molt bona acollida. Per aquest motiu, Domenech i Pozo han decidit tirar endavant aquesta línea d'experimentació. La col·lecció s'ha ampliat a quinze obres, totes úniques i diferents, signades i numerades.

Luis Romero a Salduba de Saragossa. Del 23 de novembre al 8 de desembre la galeria d'art Salduba de Saragossa presenta l'obra de Luis Romero. Les peces de la mostra son, principalment, de paisatges.

Et poden
Interessar
...