FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"L'Enigma Iber. Arqueologia d'una civilització" al MAC

"L'enigma iber. Arqueologia d'una civilització". MAC, 2021.
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
El Museu d'Arqueologia de Catalunya presenta L'enigma iber. Arqueologia d'una civilització  dedicada a la cultura i la història dels ibers.

L'exposició vol explicar els pobles ibers, que van viure a la façana mediterrània de la península Ibèrica i més enllà, durant l'edat de ferro, entre els segles VI-I aC. Encara que fan èmfasi a les comunitats arrelades a l'actual territori català. La mostra respon a les recerques fetes durant els últims anys, com el fet de qui eren els ibers, com s'organitzaven territorial i socialment, com vivien, quines llengües parlaven, entre molts altres aspectes.

També han editat un catàleg sobre diferents textos d'especialistes en la història, la llengua, l'art i la cultura, per més informació aquí.

A més d'organitzar cicles de conferències el dijous 6 de maig, 13 de maig, 20 de maig, 27 de maig, 3 de juny i 17 de juny, per consultar-les aquí.

L'exposició també convida a descobrir la Ruta dels ibers que integra més de 21 jaciments i museus d'arreu del país, entorn de sis grans itineraris. Més informació aquí.

L'Enigma iber. Arqueologia d'una civilització del 30 d'abril fins al 16 de gener al Museu d'Arqueologia de Catalunya de Barcelona.

Et poden
Interessar
...

817x68