banner-elscatala-817x88px

Exposicions

Verí animal / Córdova i els experts / Celler Espelt

bonart - 10/12/10
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
Sa Nostra de Palma presenta Verí animal. El Centre de Cultura de Palma presenta el 18 de desembre a les 12 h. i fins al 12 de març l'exposició Verí animal, una mostra on petits i grans tindran l'oportunitat de descobrir els misteris que envolten els animals verinosos i com el seu veri s'ha convertit en un aliat excel·lent de la medicina moderna.

Còrdova convoca la primera reunió d'experts culturals. La Fundació Córdova ciutat cultural celebrarà el dissabte dia 11 de desembre la primera reunió amb el grup de treballs Consultors CEC Córdoba 2016. Aquest grup està format per vint experts andalusos representativos dels diferents àmbits culturals i artístics.

Salvador Torres en el Celler Espelt. El dijous dia 16 de desembre el Celler Espelt de Vilajuïga presenta 19 diorames, 1 pessebre i altres pintures de Salvador Torres, artista del món teatral, que també pinta i és un realitzador de diorames o conjunts materials i elements en tres dimensions. La mostra es podrà veure fins al 6 de gener del 2011.

 

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner