FCC-Segell-banner4
El Centre Cultural Coreà presenta l\'exposició  \

Exposicions

El Centre Cultural Coreà presenta l'exposició "Estrany, Pla, Buit"

bonart madrid - 19/06/19
banner-elscatala-180x180pxBanner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
El Centre Cultural Coreà presenta el 25 de juny a les 19.30 h l'exposició conjunta d'audiovisual i pintura "Estrany, Pla, Buit" a càrrec de tres artistes coreans Kang Hyunseon, Rheeda, i Eerip. La mostra es podrà gaudir a la Galeria Han-ul del Centre fins el 30 d'agost de el 2019. Aquests tres artistes han estat elegits per fomentar i ressaltar les següents generacions en l'art, a més de per ser figures emergents en l'escena coreana.

Hyunseon Kang, Eerip i Rheeda exploraran diversos aspectes de la vida al voltant dels tres conceptes que donen nom a la mostra: "Estrany, Pla, Buit". Hyunseon Kang és una artista de mitjans amb seu a Seül, Corea. Les obres de Kang exploren l'estranya relació entre els espais psicològics, virtuals i físics. Sovint, quan es refereix a la cultura pop i els videojocs, el seu enfocament humorístic és fonamental per a les infraestructures de la realitat que ens envolten. Doctorada en Belles Arts per la Universitat de Seül ha exposat al Museu de Seül, el Museu MOHAK de Nova York i el Museu de Abeno Haruka Sky del Japó, entre d'altres.

A la Galeria Han-ul del Centre Cultural Coreà es podran veure dues de les seves obres audiovisuals, entre les quals destaca The Last Apartment. Aquesta obra va ser creada arran que, després de la dècada de 1980, els apartaments emergissin com un lloc residencial popular. Però, de fet, es va fer per a persones que treballen fora de casa a la societat industrialitzada. Per això, en aquesta obra, el seu autor es pregunta "què significa viure a l'apartament i com es veu".

Eerip, un artista en potència les obres han viatjat per les galeries de Xangai, Beijing i Seül, mostrarà el tema consistent al llarg de les seves nombroses exposicions: la ressonància. L'essència de la ressonància és la repetició. Els efectes de la ressonància són paradoxals. La possibilitat de crear un món sensorial més ampli a través d'una energia més ferotge, juntament amb la possibilitat de portar una destrucció encara més severa sobre el món.

Rheeda, doctorada en Belles Arts en l'especialitat de pintura occidental i gravat per la Universitat de Seül, es caracteritza per l'ús de materials industrials, com la pintura de Formica i l'esmalt, per crear mers contorns i colors únics amb els quals pretén presentar un sentit de fredor en les seves obres. La tecnologia li ha permès la creació, recreació i dissipació convenients d'imatges a nivell mundial.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021