banner_aire_bonart_horitzontal

Notícies

100 artistes ompliran de creativitat el Passeig Marítim

100 artistes ompliran de creativitat el Passeig Marítim
El Passeig Marítim de Calafell platja tornarà a convertir-se aquest dissabte, 22 de juny, en una gran exposició d’art i de cultura amb motiu de la celebració de La Nit de l’Art a Calafell. Es tracta de la segona edició d’una iniciativa dirigida per l’artista Glòria Grau, de l’Associació Art Calafell, que compta amb l’organització de l’Ajuntament de Calafell i la col·laboració de l’agrupació Fòrum Calafell.

Des de les sis de la tarda i fins a passada la mitjanit, un centenar d’artistes ompliran el passeig d’obres de diverses modalitats artístiques com la pintura, l’escultura i el dibuix, mentre la coral Calafell Glee Club, Glee Keys, l’Escola de Dansa Calafell, la banda de tabalers i grallers de Mas Romeu i els grups musicals The Tumbleweds i Anna & Ignasi amenitzaran la festa per a un públic que s’espera molt nombrós.

Entre els artistes presents, molts d’ells amb projecció internacional, cal destacar Enrique Donoso, pintor internacional, mestre  i comissari d’exposicions, Frank Sastre, pintor gallec, i Carlos Arrabal, escultor i restaurador de museus, de Calafell. També hi participaran joves artistes del batxiller artístic de l’Institut La Talaiad’aquesta població baixpenedenca.

Glòria Grau, directora artística d’aquest esdeveniment, pretén fer d’aquest entorn marítim “una gran galeria d’art a l’aire lliure, que retorni a les nits d’estiu el veritable esperit de la cultura mediterrània”. Alhora es pretén fer de Calafell un referent de l’art i la cultura a Catalunya que, en cas de consolidar-se, ajudaria a fer d’aquesta població de la Costa Daurada una destinació turística de qualitat.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Calafell té com a objectiu promocionar, incentivar i activar el turisme, el comerç i la restauració de la localitat mitjançant l’expansió social de la cultura per oferir una imatge nova, diferent i innovadora de la població.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px