BannerFCC_Bonart
\

Exposicions

"Velázquez, Rembrandt, Vermeer. Mirades afins" al Museu del Prado

bonart madrid - 24/06/19
Banner_180x180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
En el marc de la celebració del seu Bicentenari, el Museu del Prado presenta "Velázquez, Rembrandt, Vermeer. Mirades afins ", un ambiciós projecte que, amb el patrocini de la Fundació AXA i la col·laboració especial del Rijksmuseum d'Amsterdam, es dedica a la pintura holandesa i espanyola de finals del segle XVI i del segle XVII.

L'exposició, composta per 72 obres procedents del Prado, el Rijksmuseum i 15 prestadors més - el museu Mauritshuis de l'Haia, la National Gallery de Londres o el Metropolitan de Nova York, entre d'altres-, proposa una reflexió sobre les tradicions pictòriques d'Espanya i els Països Baixos. Si bé la historiografia artística ha considerat a aquestes tradicions com essencialment divergents, l'exposició confronta els mites històrics i les realitats artístiques de tots dos àmbits per reflexionar sobre els nombrosos trets que les uneixen.

Comissariada per Alejandro Vergara, cap de Conservació de Pintura Flamenca i Escoles del Nord del Museu del Prado, aquesta exposició es podrà visitar a les sales A i B de l'edifici Jerònims fins al pròxim 29 de setembre.

A les imatges, detall de vista del jardí de la Villa Medici en Roma de Diego Velázquez, Museo Nacional del Prado, y vista de cases a Delft (“La callejuela") de Johannes Vermeer, Rijksmuseum.

Et poden
Interessar
...