1280x150CAT

Notícies

Mikel Belascoain proposa Madonna 1986 en un edfici del centre de Pamplona

Mikel Belascoain proposa Madonna 1986 en un edfici del centre de Pamplona
bonart pamplona - 26/06/19
L'artista Mikel Belascoain proposa Madonna 1986, una nova instal·lació expositiva, que ocupa tot un edifici del centre de Pamplona i que està inspirada en una icona de la música pop: Madonna.
El centre de Pamplona té el seu primer 'art building' creat per la Fundació Jon de la Pont, en col·laboració amb tuapartamento.com, i que compta amb la instal·lació Madonna 1986 de l'artista navarrès Mikel Belascoain que conté peces inspirades en una icona de la música pop: Madonna.
Sota el nom de Madonna 1986 la instal·lació ocupa tot l'interior de l'edifici i es pot visitar durant tot l'any (amb cita prèvia).
La instal·lació es completa amb les exposicions dels artistes Montse Borda, Vittoria Drago, Fermin Urdanoz i Mireia Martín Larumbe. Cada un d'aquests artistes ocupa un apartament de l'edifici, el que el converteix en un edifici artístic únic i singular a la ciutat i segurament en part del territori nacional.
L'edifici BSC Boutique és un dels edificis i apartaments artístics creats en col·laboració amb tuapartamento.com.
Es tracta d'una iniciativa de la recentment creada Fundació Jon de la Pont, missió de la qual és donar suport a l'art i promoure la cultura, mostrant l'art a través de localitzacions especials que apropin les obres a les persones.
MG_Bonart-180x180px180x180CAT

Et poden
Interessar
...