BONART-817x68px-Màscara
Original visita de la ballarina Anna Hierro a l\'exposició Faraó de CaixaFórum

Notícies

Original visita de la ballarina Anna Hierro a l'exposició Faraó de CaixaFórum

bonart girona - 30/06/19
Peral_Banner-Bonart_180x180Anunci_Ampudia
CaixaForum Girona acollirà, el dia 4 de juliol, la ballarina i intèrpret Anna Hierro com a guia de l’exposició Faraó. Rei d’Egipte. Oferirà 2 úniques sessions a les 19 i 20 h, amb una peça pròpia creada per a aquesta ocasió.

És una oportunitat per gaudir de prop d’una experiència diferent i creativa, on l’artista combina la dansa, el teatre i la història dels faraons per oferir una visita guiada a l’exposició única i irrepetible.

Amb aquesta programació, que forma part de CaixaForum Found!, ”la Caixa” vol enfortir el seu compromís amb el públic més inquiet, i apostar per la cultura més innovadora i creativa. CaixaForum Found! neix per oferir una programació que planteja una manera contemporània d’apropar-se al coneixement i a la creació cultural i vol donar suport i visibilitat al talent nacional i internacional de les arts visuals, la música, el disseny, la il·lustració, el 3D i les pràctiques amb noves tecnologies, i alhora generar trobades amb nous públics i explorar experiències culturals alternatives.

Et poden
Interessar
...