Visites Palau Moja_1280x150

Exposicions

Tamara Ablameiko i Mauri Anter, a la galeria H20

Tamara Ablameiko i Mauri Anter, a la galeria H20
bonart barcelona - 03/07/19
Tamara Ablameiko i Mauri Anter presenten  Bariogénesis a la galeria H20 de l'11 de juliol al 20 de setembre de 2019, carrer de Verdi 152 de Barcelona.

Mitjançant l'ús del dibuix, la pintura i el collage, Tamara Ablameiko i Mauri Anter revelen en el seu treball una simbologia que concerneix certs aspectes de la realitat creant un mapa aparentment inconnex d'imatges.

En aquesta exposició, titulada Bariogènesi, tots dos artistes presenten una col·lecció d'obres amb un llenguatge simbòlic similar, emprant abstraccions inventades que resulten molt mal·leables a l'hora de tractar temàtiques complexes, a vegades incisives.

Les obres de Mauri Anter tenen una característica forma d'expressió, en la qual aconsegueix relacionar conceptes aparentment inconnexos articulant un missatge de forma irracional però que no obstant això resulta coherent. D'aquesta manera evoca la seva visió sensitiva i intuïtiva del món en base a estrelles, cossos de l'univers, formes abstractes i figuratives trobant-se tot en un mateix espai, creant així un cosmos particular.

D'altra banda, Tamara Ablameiko ens proposa dos espais per a pensar. En un d'ells mostra escenes quotidianes a les quals hi figuren dones, encara que ni elles ni les seves conductes acaben d'entendre's obertament. Mitjançant l'ús del collage, exposa un conjunt de traços i retalls amb la finalitat que interactuem amb ells, complint la funció de revelar els seus trets més íntims, exigint la desvinculació de tota convenció i prejudici imposat. En un altre context, presenta la seva “Escena in-móvil” (2019). Aquest projecte mostra la seva obsessió per aquell residu que troba en el bosc, dissecant-lo o col•leccionant-lo, creant així un intercanvi de camins entre allò que obté i allò que aprèn dotat d'un caràcter científic-museístic.

Ambdues propostes parteixen de l’ús d’una estètica que participa d’una certa tendència a allò deforme.

A la imatge, obra de Tamara Ablameiko i Mauri Anter.
MG_Bonart-180x180pxbonart-1_1

Et poden
Interessar
...