FCC-Segell-banner4
Antígona, recital poètic i musical al MAC

Notícies

Antígona, recital poètic i musical al MAC

A22-Bonart(300x300)-01La-Galeria-201602-recurs
El dia 6 de juliol de 2019 a les 20h. al Jaciment d'Empúries hi tindrà lloc un recital poètic i musical amb motiu de la presentació del llibre Antígona de Sòfocles, editat per La Casa dels Clàssics, sota el segell de la nova col·lecció Bernat Metge Essencial. Durant l'acte es recitaran fragments de l'obra, acompanyats del so d'una arpa.

Antígona és una tragèdia del dramaturg atenès Sòfocles, escrita vers el 442 aC i, una obra cabdal de la literatura clàssica. Els germans Etèoles i Polinices s’han enfrontat per posseir el poder a la ciutat de Tebes i s’han mort l’un a l’altre. El nou rei, Creont, ha prohibit enterrar el cadàver de Polinices, que ha atacat la ciutat des de fora. Antígona, la germana dels difunts, es troba sola davant aquest decret injust, i la fidelitat a la força sagrada de la sang li dóna un vigor extraordinari per revoltar-se. Atrapada en un conflicte on xoquen el poder polític, la família i la consciència individual, la protagonista de Sòfocles ha quedat gravada per sempre en la memòria de les generacions.

Els intèrprets són Laia Marull, en el paper d'Antígona, Jordi Massoni, en el paper de Creont i Moha Ayaou, en el paper del corifeu. La música anirà a càrrec de M. Lluïsa Ibáñez, arpa.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

banner-pablito