Expo Josep Coll 2022 baner
El Vida Festival: Endless summer (Estiu etern)

Notícies

El Vida Festival: Endless summer (Estiu etern)

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
En un entorn de vinyes i en el bosquet més proper a la Masia d'en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú floreix el festival de música independent Vida que enguany celebra la seva sisena edició amb un cartell encapçalat per Madness (Bogeria), la mítica banda d'Skacreada el 1976 al barri londinenc de Campden Town.

El Vida fa una aposta per la sostenibilitat en un indret natural on, a més dels escenaris, grans, petits i mitjans, hi ha intervencions artístiques que conviden als assistents a fer-se les selfies de rigor. Són els altres escenaris, els photo-calls que ens donen la benvinguda "Wellcome" amb uns molinets de paper amb els colors ben estiuencs del parxís.

Les bicicletes són un altre dels elements que formen part intrínseca del Vida Festival, perquè van lligades a la idea d'estiu, que és el leitmotiv que recorre tots els racons del recinte. La majestuosa Masia d'En Cabanyes de traça neoclàssica hostatja la WildSide(Costat Salvatge) que ve a ser la zona VIP. Als seus peus hi trobem El Niu, l'àrea adreçada als infants amb tallers, concerts per la canalla i activitats interactives per despertar la seva imaginació desbordant. La decoració de flotadors crea un fons ben estival i amb remor d'onada de platja.

Precisament la Platja de Vilanova és un altre dels indrets on tenen lloc algunes de les activitats diürnes d'aquest festivalàs, La Daurada, al Moll de Ponent del Port, a tocar del GrandMarina Vilanova on hiestan amarrats alguns dels iots més luxosos de la Mediterrània.

VIDA Festival cerca la complicitat dels seus participants i també dels seus sponsors(patrocinadors) marques com Leevi's o Estrella Damm que apareixen en els llocs més vistosos.

Estefania Pérez és l'arquitecte que està al capdavant de l'ambientació dels espais del Vida, dels dissenys dels escenaris i de les sorpreses escultòriques: cucurutxos de gelat lluminosos, fruites gegants d'aspecte cubista, talls de síndria i pinyes evoquen aquest imaginari estiuenc i festivaler. Per reposar forces el festival disposa d'una àrea d'amb FoodTrucks(camionetes de menjar ambulant).

El passadís d'entrada al Bosc enguany ha estat decorat amb fullaraca tropical i molta llum i una mica de fum. Els arbres, els pins de llargs troncs torçats, llueixen els versos de les rutilants cançons de l'estiu, una estació que no voldríem que s'acabés mai. Les cançons del Vida acompanyaran la resta de l'any.

Et poden
Interessar
...

817x68