Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

"Picasso. Le Chant des morts i el gènere de la vanitas" a la Fundación Picasso Museo Casa Natal

\
bonart màlaga - 08/07/19

Picasso, Rembrandt, Goya i Durero coincideixen en l'exposició Picasso. Le Chant des morts i el gènere de la vanitas que es podrà veure a les sales de la Casa Natal i de l'espai expositiu a la Plaça de la Mercè número 13 fins al 13 d'octubre.

Al costat dels gravats, també es poden contemplar il·lustracions i poemes. Tot això amb el tema recurrent d'aquesta modalitat inclosa en el gènere de la natura morta o natura morta que és 'vanitas', terme llatí de vanitat que s'empra en la seva accepció de caducitat de les coses d'aquest món.  

L'exposició ha estat presentada per l'alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre; la delegada de Cultura, Noelia Losada; i el director de l'Agència Pública per a la Gestió de la Casa Natal de Pablo Ruiz Picasso i altres Equipaments Museísticos i Culturals, José María Luna. Les obres seleccionades pel comissari de l'exposició, Carlos Alberdi, provenen dels fons de la Biblioteca Nacional i de la Fundació Picasso Museu Casa Natal, comptant amb la col·laboració de l'Obra Social La Caixa. 

Baner-generic-180x180_Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal