FCC-Segell-banner4
Els museus regionals programen una bateria de tallers d\'art per a nens

Notícies

Els museus regionals programen una bateria de tallers d'art per a nens

La-Galeria-201602-recursBanerJaumeRiba05
La Conselleria de Turisme i Cultura ha programat per als mesos de juliol i agost de 2019 un intens programa de tallers culturals gratuïts dirigits a nens i joves per tal que gaudeixin als museus gestionats per la Comunitat.

Se celebraran tallers i altres activitats (sobretot per a menors d'entre 5 i 12 anys) al Museu de Belles Arts (Mubam), l'Arqueològic (MAM), el de Santa Clara i el Conjunt Monumental San Juan de Dios de Múrcia, així com al Museu Regional d'Art Modern de Cartagena (Muram) i el d'Art Ibèric El Cigarralejo de Mula. 

Com a novetat, al Muram de Cartagena s'ha preparat un ‘escape room’ en el qual s'oferirà al públic juvenil, de 14 a 20 anys, una visita diferent pel Palau Aguirre, en la qual hauran de resoldre enigmes, proves i endevinalles que els plantejarà la ‘dama de negre’ per a poder sortir de l'edifici. L'activitat tindrà lloc el 9 de juliol, de 17:30 a 18:30 hores, i els dissabtes de 18:30 a 19:30 hores. 

A la imatge, el Muram.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88