banner-elscatala-817x88px
Comença la gira de Josafat de la companyia Passabarret

Notícies

Comença la gira de Josafat de la companyia Passabarret

Impremta Pages - banner-180x178Nial nou-180x178
L’espectacle guanyador del Gran Premi BBVA Zirkòlika de Circ, que va obtenir com a premi una gira per Catalunya valorada en 20.000 €, es representarà el proper 16 de juliol de 2019 a la Plaça del Pallol de Girona. 

Al 2019 també es representarà a la Fira de Circ de La Bisbal d’Empordà (20 de juliol), a la Plaça del Castell de Torredembarra (10 d’agost), al GiraCirc de Collsuspina (17 d’agost), a la Plaça de Can Dachs de La Garriga (6 d’octubre), al Festicam d’Amposta (12 d’octubre), al Centre Cultural Terrassa (13 d’octubre) i a l’Auditori de Pineda de Mar (15 d’octubre).

La fascinant trobada entre en Josafat i la Fineta els converteix, sense saber-ho, en els protagonistes accidentals d'un joc entre "bella i bèstia". Equilibris entre dos antagonistes, simbòlics i reals, sobre un quadrant, penjats d’una corda o ballant damunt d’una perxa. Jocs amb ganivets, teles i la follia de la roda cyr. 

Una adaptació en clau de circ de la clàssica novel·la modernista de Prudenci Bertrana que desconstrueix la passió, la por, les contradiccions, les obsessions, els contrastos i la tragèdia d'aquest desconegut Geperut de Notre Dame, donant com a resultat un relat breu, naïf i obert a un públic familiar. 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021