0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

Girona: La nova ADAG demana a l´Ajuntament que expliqui el programa cultural per la ciutat

bonart - 10/12/11

Finalment, els artistes, escriptors, persones del món de la cultura convocats per constituir la nova Assamblea Democràtica d'Artistes de Girona ha pogut reunir-se. En un principi la convocatòria havía de fer-se al Bòlit però no ha estat possible ja que no s'havia demanat oficialment permís. Els trenta assistents s'han traslladat a les escales de la Catedral.

Un dels punts més debatuts ha estat la política cultural de l'ajuntament de Girona. Els participants volen demanar a l'Ajuntament que expliqui amb claredat el seu programa cultural; que es defineix-hi pel que fa al futur d'El Bòlit; de la Casa de Cultura; del Centre Cultural la Mercè, del Truffaut... Segons un dels participants "els socialistes ens manipulaven i els convergents ens obvien". L'Assamblea també ha reprovat que un dels artistes del grup impulsor fes pública una carta en la que "atacava" a un altre artista. El que vol el col·lectiu d'artistes "es sumar i no restar".

Ara, els impulsors de la nova Assamblea Democràtica d'Artistes de Girona redactarà un informe amb tots els punts tractats que es farà arribar a tots els estaments culturals de la ciutat.

La-Galeria-201602-recursSS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1