BONART-817x68px-Màscara

Notícies

Verdu: El Museu de Joguets adquireix la pilota de la final de Wembley

bonart - 21/12/11
Eude, genericBanner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
[caption id="attachment_22865" align="aligncenter" width="300" caption="Iniesta amb la pilota de la final de Wembley"][/caption]

La pilota de la final de la Champions League disputada a Wembley entre el Barça i el Manchester United s'exhibirà a Verdú, després que el Museu de Joguets l'hagi adquirida per 3.900 euros que aniran íntegrament a una causa solidària.

La pilota de la final de Wembley, que va disputar el Barça i el Manchester United i que va guanyar l'equip de Guardiola -està firmada per tots els jugadors del Barça el mateix dia del partit-, s'exposarà al Museu de Joguets de Verdú, després que el museu l'hagi adquirida per 3.900 euros amb finalitat solidària. La subhasta organitzada amb l'objectiu de recaptar diners per evitar l'exclusió social dels nens i nenes del Raval de Barcelona, s'ha dut a terme a internet, mitjançant el portal Ebay.

"Estem molt contents, és el nostre regal de Reis. Hem fet un esforç econòmic per poder adquirir la pilota de la final de Wembley, ja que pensem que aquesta pilota és una peça històrica, que complementarà l'espai màgic del futbol on ja s'exposen les botes d'Iniesta amb les que va marcar el gol d'Stamford Bridge, les de Xavi de la temporada del triplet, i les de Messi del primer campionat del món que va guanyar el Barça a Abu Dhabi. I el més important és que tots els diners aniran destinats a una causa solidària, per evitar el risc d'exclosió social de nens i nenes del Raval" afirma el director adjunt Jordi Mayoral.

D'aquesta manera, el Museu de Joguets de Verdú segueix la línia d'adquirir peces amb finalitat solidària, com ja ho va fer amb la compra de les botes d'Iniesta, amb les que el futbolista manxec va fer l'històric gol contra el Chelsea. En aquell cas, tots els diners van anar a parar al Javier, un nen de 5 anys de Caravaca (Múrcia) que pateix paràlisi cerebral.

El Museu de Joguets de Verdú, que disposa de gairebé 3.000 metres quadrats, actualment treballa en una nova lectura del fons de la seva col·lecció. El Museu és un dels espais més destacats mundialment en la seva temàtica i s'ha convertit en un dels principals dinamitzadors turístics i culturals. S'hi exposen joguets de llauna, autòmats, nines, cotxets, futbolins i altres objectes de futbol i ha rebut més de 160.000 visitants des de que va inaugurar l'any 2004.

x


Et poden
Interessar
...