FCC-Segell-banner4

Notícies

Madrid: Deu anys de Madrid Obert, Trobada 2011-2012

bonart - 11/01/12
LOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1Gif_Viladot_180x180_2
Madrid Obert, que s'ha desenvolupat durant deu anys com a programa internacional d'intervencions artístiques en l'espai públic, ha completat en 2011 la revisió de tot el material documental de les sis edicions realitzades i l'organització del seu arxiu, que està disponible per a consulta pública en l'Arxiu Matadero Madrid
prèvia petició de cita (91 517 12 33, archivo@mataderomadrid.com). El taller se celebrarà al Matadero de Madrid del 12 de gener al 19 de febrer.

Amb l'objectiu de continuar la seva aproximació a la lectura i comprensió de com es construeix  l'espai públic des de l'àmbit de l'art, hem organitzat aquesta Trobada en el Taller del Matadero des del 12 de gener al 19 febrer, que inclou una exposició documental amb la qual es pretén facilitar una visió general del conjunt d'edicions
de Madrid Obert des de 2004 amb els treballs, entre uns altres, de Santiago Sierra, Fernando Plans, Donen Perjovschi, Laurence Bonvin, Simon Greenan + Christopher Sperandio, Wolfgang Weileder i Raimond Chaves.
A més es presentaran La mort de Videoman de Fernando Plans i Turisme rar d'Iñaki Larrimbe i el col·lectiu Unofficial Tourism, projectes desenvolupats a partir de la seva participació respectivament en les edicions 2008 i 2009-2010 de Madrid Obert. El col·lectiu Democràcia i l'artista Susanne Bosch debatran sobre l'art  útil. També es presentaran la publicació Madrid Obert 2009-2012 i l'estrena de l'enregistrament d'una conversa entre els artistes Isidoro Valcárcel Medina i Santiago Sierra amb el director de Madrid obert, Jorge Díez. Com a tancament d'aquesta trobada Raquel Pelta conversarà sobre la relació del disseny gràfic i l'art contemporani amb Aitor Méndez, qui realitzarà un recorregut per la imatge de Madrid obert en el seu desenvolupament al llarg de les successives edicions.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner